Autoriseret kloakmester i Ringkøbing og hele Vestjylland

B. & V. Kristensen A/S er autoriserede kloakmestre og udfører alle opgaver inden for renovering, udskiftning og etablering af kloaksystemer. Vi arbejder med kloak og kloakering for private husejere, det offentlige og virksomheder i hele Vestjylland, herunder Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande og andre byer i området.  

Udenfor byområder

Hvis du står for at bygge et hus på landet eller i sommerhusområder, hvor det ikke er muligt at tilslutte til et offentligt kloaknet, kan vi hjælpe. Løsningen kan blandt andet være et nedsivningsanlæg. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, og hjælper med at finde frem til den bedste løsning.

TV-inspektion af kloaker

Under enhver bygning er der mange skjulte rør. Ved mistanke om skader eller brud på disse, kan vi være behjælpelige med en TV-inspektion samt forslag til udbedringen.

Kontakt os i dag

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for kloakarbejde, står vi altid gerne til rådighed med vejledning og et uforpligtende tilbud. Ingen opgaver er for små eller for store til os.

Ring til os i dag på telefon 97 32 08 44, hvis vi skal hjælpe dig. Vi udfører arbejde for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.