Diamantboring - kvalitetsorienterede løsninger

B. & V. Kristensen A/S varetager opgaver inden for diamantboring og diamantskæring og håndterer langt de fleste opgaver uanset størrelse, og vi har altid øje for vores kunders ønsker og behov.

Vi kan udføre diamantboring i forbindelse med…

  •          Rørgennemføringer
  •          Ventilationskanaler
  •          Udskæringer til døre, vinduer m.v.
  •          Rilleskæring for kabler og rør i vægge og gulve
  •          Opskæring i asfalt og beton
  •          Og meget andet

Professionel diamantboring

Det er vigtigt at få en professionel til at udføre arbejdet, når der skal bores. På den måde bliver der taget højde for bygningskonstruktionen, og der bliver udført et præcist stykke arbejde. Med vores specialudstyr udfører vi diamantboring og skærearbejder i bl.a. beton, murværk, asfalt, gulve, facader, etagedæk og meget andet.

Kontakt os i dag for diamantboring og diamantskæring

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for diamantboring og diamantskæring, står vi altid gerne til rådighed med vejledning og et uforpligtende tilbud. Ingen opgaver er for små eller for store til os.

Ring til os i dag på telefon 97 32 08 44, hvis vi skal hjælpe dig. Vi udfører arbejde for private, virksomheder, boligforeninger og det offentlige. Vi holder til på Holstebrovej i Ringkøbing, men vi udfører arbejde i hele Vestjylland, herunder Skjern og Hvide Sande.

Udover diamantboring udfører vi også mange af andre opgaver, herunder entreprenørmurer- og kloakarbejde samt boligudlejning.