Holmegaardsvej 3

 


Mellemgade 28


Holmegaardsvej 11-25

 


Chr. Hustedsvej 4 + 4A


Herningvej 25

 


Nørreport 5


Kongevejen 32

 


Nørrehus

Boligudlejning og erhvervslejemål i Ringkøbing 

Vi udlejer en række kvalitetslejemål i Ringkøbing til både privat og erhverv. Fælles for alle lejemål er, at du er sikret en bolig eller et erhvervslejemål i høj kvalitet, hvor alt fungerer. Kontakt os med dine behov og ønsker samt hør mere om vores boligudlejning. Vi skriver dig gerne op til et af vores lejemål.

Gennemrenoverede bygninger

Som entreprenør og murervirksomhed har vi også stor fokus på bevaringen af de ældre bygninger i den gamle bymidte i Ringkøbing, som for øvrigt er en af Danmarks bedst bevarede købstæder. Gennem tiden har vi derfor også købt og tilbyder boligudlejning i flere historiske ejendomme – eksempelvis ”Eriks Hus” på Chr. Husteds Vej og ”Nørrehus” i Nygade. Bygningerne er blevet gennemrenoverede, så lejlighederne i dag er nyistandsatte og energivenlige, men uden at gå på kompromis med bygningernes historiske stil.

Her har vi boligudlejning og erhvervslejemål…

  • Chr. Husteds Vej
  • ”Nørrehus” i Nygade
  • Nørreport
  • Holmegaardsvej
  • Herningvej
  • Kongevejen
  • Mellemgade

Vi vægter relationen højt

Forholdet mellem lejer og udlejer er meget vigtigt for os. Vi går op i at være stabile udlejere, som overholder alle indgåede aftaler. Det er vigtigt for os, at du får en god hverdagstilværelse i en af vores ejendomme.

Bliv skrevet op i dag

Du kan blive skrevet op til vores lejemål direkte her på vores hjemmeside under Søg lejemål. Du kan også ringe på telefon 97 32 08 44, så vi kan tage en snak om dine boligønsker med henblik på at finde et match. 

Hvis du står med andre opgaver, så har vi også stor erfaring med kloakarbejde, murerarbejde og diamantboring.