Boliger

 


Erhvervsbyggeri


Støbe og anlægsopgaver


Renovering

Privatlivspolitik

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik

hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores

hjemmeside.

Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles

og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores

hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet

om.

 

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du

benytter dette website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks.

ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

 Skriver dig op på vores udlejningsliste for at søge en til ledig bolig

 Kontakter os igennem en kontaktformular

 

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på

anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:

 … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.

 … give dig information omkring services, som du tidligere har tilmeldt dig hos os.

 … til at kontakte dig, hvis du har udfyldt vores ”kontakt os” formular.

 … til at behandle jobansøgninger

 … til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser, licensoplysninger m.m.

 

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi

følgende type persondata:

 Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.

 Dine beskæftigelsesoplysninger som f.eks. jobtitel

 Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog

 Oplysninger fra tredjeparts netværk som f.eks. Facebook

 

 

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler

dine persondata igennem formularer på vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til

at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og

unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies.

Du kan dog være i stand til at ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte

tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere

om cookies og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som vi indsamler igennem vores hjemmeside så anvender vi en række

tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de

forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på vores hjemmeside:

 

Google Analytics:

Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside og Google Analytics

indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores

hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google

Analytics til vores markedsføring og du kan opleve derfor dynamiske annoncer efter du har besøgt

vores hjemmeside.

 MailChimp:

Vi benytter os af e-mailprogrammet MailChimp til at udsende nyhedsbreve og tilbud til vores

kunder. Igennem MailChimp indsamler vi e-mailadresser, IP-adresser samt tidstempler, som

anvendes til at sende relevante nyhedsbreve.

 

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på,

geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit

samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

 

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din

personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevarer, vil det automatisk blive slettet på

en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske

formål, men i dette tilfælde vil din data altid blive anonymiseret.

 

 

Hvordan kan du få adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver

tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for os at

beholde din data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

 

1. Adgang og berigtigelse af persondata

Du har altid mulighed for at anmode os, om at få en kopi at de personlige data, som vi har

liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes

mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at

opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at få din

persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at

beholde din data.

 

2. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at

trække dit samtykke tilbage.

 

Hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse,

uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på

denne hjemmeside.

 

Ansvarlig

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:

Firma: B. & V. Kristensen A/S ; B. & V. Ejendomme A/S

Adresse: Holstebrovej 11a

Postnr.: 6950 Ringkøbing

Telefon: 97 32 08 44

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til

Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-

mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Websitet bruger cookies

Vil du vide mere om cookies

Jeg accepterer

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.
En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. 

 

Sådan anvender vi cookies på bvkristensen.dk

Hos B. & V. Kristensen anvender vi cookies for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside.